Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

SSP

SSP er et kriminalpræventivt samarbejde mellem skole og socialområdet i kommunen samt politiet.

Det er centralt at påpege, at SSP er en samarbejdsform og formålet er at forebygge kriminalitet og risikoadfærd hos børn og unge samt grupper af unge.

Læs mere om kriminalitetsforebyggelse blandt børn og unge

SSP-koordinatoren er tovholder for den samlede SSP-indsats i kommunen og deltager, sammen med SSP-konsulenten, i tværgående fora både internt og eksternt i kommunen. SSP- koordinatoren og SSP-konsulenten yder sparring, råd og vejledning inden for det forebyggende og kriminalitetsforebyggende arbejde og er opmærksomme på nye kriminalitetsforebyggende metoder – og hvordan de implementeres i det daglige SSP-samarbejde. 

SSP-koordinatoren og SSP-konsulenten kan kontaktes af alle som måtte have behov for sparring, råd eller vejledning i forhold til det forebyggende og kriminalitetsforebyggende arbejde, mistrivsel eller bekymringer.

Gadeteam – opsøgende arbejde

Gadeteamet er en gruppe af professionelle voksne, der til dagligt arbejder med børn og unge i skoler, klubber & ungdomsskole. Det vil sige, at vi i hverdagen opbygger gode og holdbare relationer til kommunens unge. Relationer, der er nyttige, når vi møder unge i gadebilledet.

Gadeteamet søger altid den positive kontakt, og aldrig med løftet pegefinger. Vi mødes på fælles præmisser, og med dialog skaber tillid.  

Gadeteamet opsøger unge, hvor de er… på gaden, på stranden, i butikscentre, til byfester, festivaler, og alle andre steder, man kan forestille sig, at unge opholder sig.  

Gadeteamet er ”lynafledere”, troværdige voksne, der ”vil” de unge. Vi lytter til problemer, råder og vejleder, støtter i svære situationer. Kort sagt. Vi er til for de unges skyld.

Kontakt SSP

Jacob Holm Jørgensen
SSP- og Exit-koordinator samt leder af Gadeteamet

Tlf.: 47 35 26 20  

Natasja Bundgaard Thomsen    
SSP-konsulent

Tlf.: 47 35 26 06  

Gadeteamet

Mobil: 23 48 09 04. (Vi træffes på mobilen, når vi er på gaden!).