Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

International, kommunikation og kultur

Indhold

Vil du vide noget om andre samfund og kulturer? Kan du lide at diskutere ideer, holdninger og aktuelle begivenheder? Er du glad for sprog? Er du optaget af, hvordan mennesker kommunikerer? Er du interesseret i hvordan forskellige nationale og internationale sammenhænge, så som økonomisk, politisk og kulturelt, hænger sammen? Synes du, at det er spændende at være ung i en global verden, åbne vinduer til fremmede kulturer, har en nysgerrighed på dig selv og fremtidens samfund? 

Så er International, kommunikation og kultur linjen lige noget for dig!

Kompetencemål

  • At styrke elevernes lyst til at interessere sig for andre kulturer.
  • At ruste og forberede eleverne til at kunne klare sig på et internationalt arbejdsmarked i et globalt, europæisk, nationalt og lokalt fællesskab
  • At give eleverne øget mod til at indgå i dialog med fremmede kulturer.
  • At udvikle elevernes sproglige og kommunikative færdigheder
  • At give autentiske sprogoplevelser
  • At udvikle samfundsforståelse til anvendelse i internationale sammenhænge


Du skal gennem ny viden og forståelse for, hvordan andre samfund og kulturer skaber rammer for deres individer, og hvordan både de positive og de negative konsekvenser skaber andre livsvilkår end dem vi kender. I praksis skal du også forsøge at komme i kontakt med andre kulturer. Du kommer til at arbejde med emner, der har betydning for din fremtid og giver dig en forståelse for, hvad der sker i din verden.